Samen veranderen. Het eerlijke verhaal.

Duurzaamheid. Je komt het tegenwoordig overal en nergens tegen. Wij spreken liever van ‘samen veranderen’: anders denken, doen en durven. Waar mogelijk passen we duurzame veranderingen toe. Dat komt van binnenuit. Omdat we het willen. Niet alleen in materialen, maar ook in onze omgang, onze keuzes en uiteindelijk: onze producten. Dat past bij SECC.

Duurzaam gemaakt. Gewoon in Leerdam.

Duurzaamheid. Dat geldt ook voor SECC. En daar vertellen we graag over. Zoals het werken met lokale A-merken, onze keuze voor gasvrij produceren en onze aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Logisch. Wij hebben oprechte aandacht voor het milieu.

Duurzaam. In ambities.

Onze échte duurzame kracht ligt ook in onze houding en ambities. Door te produceren met zo weinig mogelijk verlies. Ons streven naar steeds minder transportbewegingen. En waar mogelijk: slimmer, efficiënter en beter werken. Zo blijven wij veranderen. Want elke waardevolle bijdrage telt. Dat is SECC.

‘"Duurzaam vanuit ons DNA"’

Slim veranderen. Typisch SECC.

Met onze producten Snake, Moon, Sit en Sleeper richten we ons op de publieke ruimte. Stap voor stap hebben we deze producten steeds verder verbeterd. Vanuit de eerste ontwerpen betekent dat goed kijken naar de markt en goed luisteren naar elkaar. Maar ook: welke duurzame materialen zijn een toegevoegde waarde voor de kernwaarden van SECC (slim, eenvoud, comfort en constant)?

In de praktijk moet je dan durven veranderen. Met slimme ideeën voor de constructies, nog meer eenvoud voor modulariteit, extra comfort in het gebruik en een constante kwaliteit. Uiteindelijk ontstaan dan de beste meubelen. Ontmoet SECC.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op voor een afspraak of plan een bezoek aan onze showroom in Leerdam.